Cine suntem?

Avem o experienta de 15 ani in domeniul financiar-contabil si suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania incepand din anul 2007.

Suntem pasionati de ceea ce facem si de aceea rezultatele noastre se traduc in eficienta si competitivitate. Suntem intotdeauna alaturi de partenerii nostri in procesele de management pentru ca noi consideram ca expertiza contabila nu se rezuma doar la intocmirea si clasarea documentelor sau prezentarea unor cifre la sfarsitul unei luni de activitate, ci inseamna mult mai mult: consultanta si suport in toate procesele decizionale de management pentru performanta si dezvoltarea afacerea Dvs.

Suntem flexili, ne adaptam intotdeauna necesitatilor Dvs. Serviciile pe care le oferim vor fi centrate exact pe ceea ce compania Dvs. are nevoie.

 

Care este filosofia noastra de afaceri?

Misiunea noastra este ca afacerea Dvs. sa fie un succes, in acest fel avem certitudinea ca ceea ce facem este facut cu profesionalism. Privim dorinta Dvs. de performanta ca un obiectiv comun cu al nostru. Masura succesului nostru in ceea ce facem este data de succesul partenerilor nostri.

 

De ce noi?

Pentru ca colaborarea cu noi inseamna o comunicare continua si directa, inseamna respect, profesionalism si confidentialitate.

Pentru ca veti beneficia de experienta noastra in gestionarea relatiilor cu autoritatile statului, cu organismele de control financiar – fiscal, de experienta noastra in aplicarea noutatilor legislative pe probleme specifice, de experienta noastra in identificarea tehnicilor de maximizare a profitului.

Pentru ca costurile Dvs. alocate contabilitatii se vor reduce semnificativ: veti putea elimina costurile salariale si a impozitelor aferente personalului pentrucontabilitate, cheltuielile cu deplasarile catre autoritati,costurile pentru programe specializate de contabilitate, veti elimina amenzile si penalitatile ce pot surveni din lipsa de profesionalism.

Pentru ca noi vom prelua intreaga responsabilitate in domeniul financiar-contabil: responsabilitatea evidentei contabile, responsabilitatea insusirii noutatilor legislative si a respectarii termenelor de depunere a actelor financiar-contabile, responsabilitatea asitentei in controalele fiscale, responsabilitatea arhivarii si pastrarii documentelor Dvs. conform legislatiei in vigoare.

 

Cand va putem fi de ajutor?

Cand problemele legate de fiscalitate, contabilitate sau planificare financiara va consuma timp pretios, va dau batai de cap, va sufoca, este cazul sa va degrevati de toate acestea si sa ne lasati pe noi sa le gestionam. In felul acesta veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a va focusa pe strategiile de business si pe realizarea obiectivelor.

Cand va doriti ca compania Dvs. sa nu fie vulnerabila in cazul controalelor fiscale si doriti sa va asigurati ca contabilitatea companiei Dvs sa fie in conformitate cu cele mai noi reglementari financiar-contabile si fiscale.